Imuauto

Alk. 151,76 164,96  /h (Alv. 24%)122,39  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous imuautopalvelusta lisäämällä palvelu tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot seuraavassa vaiheessa. Voit tilata imuauton suoraan myös soittamalla 0400 600 000.

Imuauton hinta sisältää auton ja viemärihuoltotyöntekijän. Suoritamme kaikki viemärihuollon työt siihen erikoistuneella välineillä, kalustolla ja ammattihenkilökunnalla.

Jätä tarjouspyyntö imuautopalvelusta helposti tästä ja saat tarjouksen tai yhteydenoton kahden työpäivän sisällä. Valitse alla olevasta valitsimesta maakuntasi, niin saat näkyviin imuauton hinnan alueellasi.

Huom! Mikäli tilanteesi on akuutti, soita heti päivystysnumeroomme 0400 600 000. Verkkokaupan kautta vain kiireettömät imuauton tilaukset.

Lisätietoja

Imuautopalvelu

Imuautolla voidaan avata tukoksia ja huoltaa viemäreitä kiinteistöissä. Imuauton hinta sisältää imuauton ja viemärihuoltotyöntekijän.

Suoritamme kaikki imuautoa vaativat työt kohteeseen sopivalla kalustolla ja töihin soveltuvilla työkaluilla ja kalustolla.

Imuautotyön toteuttaminen

Viemärin huolto imuautolla suoritetaan korkeavesipaineella tai harjapesuna. Molemmissa tavoissa käytetään ammattikäyttöön tarkoitettua kalustoa.

Ennen puhdistustyön ajankohtaa on hyvä varmistaa, että kohteelle on imupaineautolla esteetön pääsy. Esteettömyys tulee huomioida myös kohteessa sisällä varmistamalla, että huoltohenkilöstö pääsee työskentelemään ongelmitta esimerkiksi lukituissa tiloissa, viemäripisteillä ja allaskaapeissa. Varsinaisen puhdistustyön aikana ylimääräisen veden käyttöä tulee välttää.

Lue lisää jätevesiviemärin puhdistuksesta imuautolla sivultamme jätevesiviemärin puhdistus.

Minimilaskutus imuautotyölle

Minimiveloituksemme on 2h. Tuntilaskutuksemme sisältää matkat lähimmältä toimipisteeltä kohteeseen ja takaisin. Emme veloita kilometrikustannuksia erikseen, ellei tarjouksella varsinaisesti niin määritellä.

Imuautotyön ajanvaraus & aikataulu

Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Maksa imuautotyö rahoituksella

Haluatko maksaa sinulle sopivissa erissä? Talo ja Koti -erämaksulla saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä. Lasku ostoksestasi toimitetaan ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti.

Lue lisää luotosta täältä:

Lue lisää

Hae luottoa täältä:

Hae luottoa tästä

Lisätiedot

Maakunta

Kanta-Häme, Pirkanmaa, Uusimaa